Příprava
Nejprve si připravte salát. Na pánev nalijte asi jednu lžíci olivového oleje. Na něj dejte opékat oloupané, celé stroužky česneku.
Po pěti minutách přidejte celá cherry rajčata.
Po dalších pěti minutách kolečka pórku a proužky pikant slaniny. Na střední teplotu opékejte tak dlouho, až začnou rajčata pukat, maso bude dokřupava opečené.
Osolte a opepřete. Promíchejte a česnek i rajčata lehce rozmáčkněte vidličkou.
Podávejte ke klasickému volskému oku a dokřupava opečeným plátkům slaniny.
V tomto receptu najdete
Objevte další recepty v naší Kuchařce

Nakládaná Venkovská tlačenka
30 min

Tlačenka se svěžím salátkem

Vánoční stromečky z listového těsta

Žervé kuličky s pečeným bokem Krásno

Mini bramboráčky s pikantní slaninou a sýrem

Francouzská specialita rillettes

Pečené kuře s červeným zelím

Sous-Vide vepřová panenka s dýňovými noky
