Příprava
Připravte si nálev. Vodu a ocet dejte do hrnce. Přidejte všechno koření, cukr i sůl. Společně ohřívejte a vypněte hned, jak voda začne vřít. Nechejte vychladnout. Mezitím nakrájejte tlačenku na větší kostičky. Ředkvičky na kolečka, papriku na kousky. Všechno společně promíchejte ve velké míse a rozdělte do sklenic s uzávěrem. Připravené sklenice zalijte vychladlým nálevem i s kořením. Sklenice uzavřete a nechejte týden v lednici. Podávejte s čerstvým křupavým chlebem.
V tomto receptu najdete
Objevte další recepty v naší Kuchařce

Tlačenka se svěžím salátkem

Vánoční stromečky z listového těsta

Žervé kuličky s pečeným bokem Krásno

Mini bramboráčky s pikantní slaninou a sýrem

Francouzská specialita rillettes

Pečené kuře s červeným zelím

Sous-Vide vepřová panenka s dýňovými noky

Bramborové placky s jelitovým prejtem
