Příprava
Kousky masa zalijte studenou vodou, přidejte koření zabalené v gázovém sáčku a sůl a nechte maso 3 hodiny táhnout. Během vaření stahujte vzniklou pěnu. Pak přidejte kořenovou zeleninu, předem opečenou cibuli s česnekem, rajče a šafrán a uvařte doměkka. Na závěr zeleninu vyjměte, vývar sceďte a nakonec ho ochuťte sklenkou sherry.
Objevte další recepty v naší Kuchařce
Výborná domácí kulajda
Dýňová polévka se slaninou a smetanou
35 min
Valašská kyselica
60 min
Fazolová polévka s valašským špekem
35 minut + namočení
Studená francouzská polévka Vichyssoise
45 minut
Gulášová polévka
60 minut
Krémová rajčatová polévka
30 min
Kuřecí polévka s játrovými knedlíčky
3 hodiny
Tradiční vyprošťovací česnečka
45 minut